Tamara Swalef

Hallo leden van het Vermeylenfonds. Laat ik me even voorstellen:Ik ben de spiksplinternieuwe stagiaire van het Vermeylenfonds in Gent.

Tamara Swalef

Mijn naam is Tamara en ik studeer sinds kort Sociaal-Cultureel Werk aan de Artvelde Hogeschool, een driejarige graduaatsopleiding die me voorbereidt op een hopelijk boeiende carrière.

Ik ben geen jonkie meer: geboren in het jaar waarop de Vietnamoorlog eindigde (goeie quizvraag, zoek het op) en was/ben, voordat ik de openbaring kreeg om sociaal-cultureel werk te studeren, 22 jaar freelance vertaler van het Nederlands naar het Engels én voice-over. Specialisatie: cultuur (duh!)

Nu de kinders pubers zijn, en het verstandig is om best zoveel mogelijk uit hun buurt te blijven, is het moment eindelijk aangebroken om eens wat op mijn eigen leven te focussen en zo halverwege mijn professionele leven een hele nieuwe start te maken.

De stage zou weleens drie jaar kunnen duren dus zullen jullie nog wel van me horen...

Ik heb er erg veel zin in om mij te gooien op allerhande projecten in de context van verbindende cultuur. Ik ben te bereiken op maandag en woensdag op tamara@vermeylenfonds.be

Laters!