Van Nu & Straks - ledenvergadering

Ledenvergadering met theatermonoloog van Kurt Defrancq èn muziektheater rond het oeuvre van Federico Garcia Lorca

Dbvdz Kurt

Uitnodiging Van Nu & Straks 03/03/2019

Het Vermeylenf(  )nds nodigt u van harte uit op een nieuwe Van Nu & Straks – dag. Deze editie vindt plaats in de Minardschouwburg in Gent, waar wij niet alleen terugblikken op 2018 maar ook samen beleidsuitdagingen voor de toekomst kiezen.

Vóór de vergadering nodigen we u uit voor een beklijvende theatermonoloog door Kurt Defrancq en erna voor een tintelend muziektheater rond het oeuvre van Federico García Lorca en de flamenco. De monoloog bieden wij gratis aan en kan nadien ook door afdelingen geboekt worden. Voor het muziektheater vragen wij een kleine toeslag van 10 euro. Maar wees gerust, deze Van Nu &Straks-dag is er eentje vol vuur en inspiratie!

Tussendoor bieden wij u ook een glaasje aan op de vriendschap.

Programma

13.30 ‘De binnenzak van de ziel’ – theatermonoloog door Kurt Defrancq over een gezin vluchtelingen –gratis voor leden van het VF / niet-leden kunnen tickets (15 euro) reserveren via www.minard.be

14.30 Bar - pauze

15.00 Algemene Ledenvergadering, Verwelkoming (Tarik Fraihi, algemeen voorzitter) Jaarplan en Beleidsuitdagingen (Frederik Dezutter, directeur) en begroting (algemeen penningmeester Jurgen Content)

16.00 ‘Impressies van Spanje: Federico García Lorca, een reis doorheen land, werk en oeuvre’ (muziektheater)

Met: Bob De Moor (woord), Myrddin (gitaar), Esteban Murillo (zang), Saïdjah Galo (dans), Bart Maris (trompet) - 10 euro voor leden van het VF / niet-leden kunnen tickets (18 euro) reserveren via www.minard.be

Locatie

Minardschouwburg
Romain Deconinckplein
9000 Gent

Met de auto kan je parkeren in parking Gent Zuid. Ook trein en bussen zijn beschikbaar. http://minard.be/

Inschrijven kan via de link hieronder!