Extra cultuurkortingen

FLAGEY

Heilig Kruisplein - Brussel

Aanvragen bij caroline@vermeylenfonds.be


1. Nikolai Lugansky, dinsdag 02.04.19 om 20:15

€ 30,75 i.p.v. € 41

Flagey is bijzonder trots om de Russische pianist Nikolai Lugansky tot haar artiesten in residentie te kunnen rekenen. Twee keer treedt hij dit voorjaar op in Studio 4 van Flagey, in recital en als solist met Brussels Philharmonic met de muziek van Sergei Rachmaninov als rode draad tussen beide optredens. Lugansky is dan ook bij een buitengewoon vertolker van Rachmaninovs muziek: hij is artistiek directeur van het Tambov Rachmaninov Festival en won met zijn Rachmaninov-opnames de Diapason d’Or en een ECHO Klassik.

**********

BOZAR

**********

MUZIEKCENTRUM DE BIJLOKE

Bijlokekaai 7 - 9000 Gent

*20% korting op bijna alle voorstellingen behalve bij coproducties met Gent Festival van Vlaanderen, De Centrale en Vooruit, Young Masters, Big Bang festival en de literaire concerten Behoud de begeerte en Boere 2.0

* actie 1 ticket betalen + 1 ticket gratis op een selectie van voorstellingen  (zie lijst 18/19)

Voorlopig staat hier geen limiet op. Op vraag van De Bijloke en in samenspraak met het Vermeylenfonds kan hier wel een limiet op worden gezet.

 Reservaties kunnen telefonisch via 09 323 61 00, aan de ticketbalie van ons muziekcentrum (di-vrij, 13u-17u) of door een mailtje te sturen naar tickets@debijloke.be  adhv een unieke kortingscode of vertoon van een lidkaart. Deze unieke code verkrijgen leden door een mail te sturen naar caroline@vermeylenfonds.be

1. Ghislieri Choir & Consort, donderdag 21.03.19 - oude muziek

2. Orchestre des Champs Elysées & Isabelle Faust, zaterdag 23.03.19 - symfonisch

3. Calamity Jane - KIDcollege Antwerp Symphony Orchestra, zondag 24.03.19 - familievoorstelling

4. Brussels Philharmonic & Nicolai Luganski, donderdag 04.04.19 - symfonisch

5. Ex Tempore & Florian Heyerick, vrijdag 07.06.19 - oude muziek

**********

Uitgeverij EPO

Exclusief voor AVF-leden!

Geniet van 20% korting op deze boeken

Surf naar www.epo.be/nl/12-boekenportaal, bestel het boek en gebruik de kortingscode DNG201901 in je winkelmandje.

**********

M HKA

Leuvensestraat 32 - Antwerpen

50% korting op uw toegangsticket bij M HKA, Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, op vertoning van uw lidkaart. Meer info over de lopende tentoonstellingen vind je op www.muhka.be

**********


De Grote Post Oostende

Hendrik Serruyslaan 18A - Oostende

In het hart van Oostende bevindt zich CC De Grote Post, het indrukwekkende postgebouw dat medio twintigste eeuw door architect Gaston Eysselinck ontworpen werd. Sinds 2012 doet het imposante gebouw dienst als bruisend cultuurcentrum en biedt het onderdak aan tal van boeiende voorstellingen, exposities, debatten e.d. In april heeft het cultuurcentrum onder meer de tentoonstelling Birth Day van Lieve Blancquaert en de voorstelling 'Jazzoleá', een indrukwekkende synergie van jazz en flamenco, op het programma.

Leden van het Vermeylenf(  )nds krijgen op vertoning van hun lidkaart korting bij verschillende voorstellingen in CC De Grote Post, het hele jaar door. Het reductietarief staat telkens vermeld bij de voorstelling, meestal bedraagt de korting twee euro per ticket.

**********

Onafhankelijke Boekhandels

10% korting bij verscheidene onafhankelijke boekhandels op vertoning van je lidkaart. Momenteel kan je voor deze actie terecht bij boekhandel Corman (Witte Nonnenstraat 38, Oostende) en Limerick (Koningin Elisabethlaan 142, Gent).

**********

Coöperatieve bank NewB

De coöperatieve bank NewB heeft een betaalkaart gelanceerd die haar klanten kunnen gebruiken in binnen- en buitenland, in winkels en op internet. De GOODPAY prepaid Mastercard heeft niet alleen voordeel voor u, zij kan tevens een meerwaarde betekenen voor het Vermeylenfonds, die coöperant is van NewB.

Als u namelijk bij de aanvraag van een NewB-betaalkaart het Vermeylenfonds als 'goede doel' (Good gift) aanvinkt, zal er bij elke betaling die u nadien met de kaart uitvoert, 5 eurocent naar het fonds vloeien.

**********

Nieuwsbrief

Extra acties met diverse musea en cultuurhuizen worden in onze digitale nieuwsbrief medegedeeld. Hou dus je e-mail in de gaten voor meer ledenvoordelen! Je kunt je abonneren op deze nieuwsbrief via onze website www.vermeylenfonds.be.

**********