Vermeylenf( )nds en Creatief schrijven vzw slaan handen in elkaar

Burgerprotest heeft in onze Belgische politieke geschiedenis grote veranderingen teweeggebracht. Denk maar aan: de schoolstrijd, de koningskwestie en Leuven Vlaams. Vandaag zijn burgerbewegingen als Youth for climate, de gele hesjes, Filter-Café-Filtré en Ringland brandend actueel.

Vier keer per jaar publiceren wij het magazine DNG.  En vanaf nu zal er vier keer per jaar een schrijfkans (lees wedstrijd) verschijnen op www.azertyfactor.be, het schrijfplatform van vzw Creatief Schrijven. Op dit platform gaat Creatief Schrijven op zoek naar nieuwe of minder nieuwe schrijvers met een stevige portie x-factor.

Deze schrijfkans leidt tot publicatie van één tekst in het magazine. De focus ligt telkens op een ander thema. In het volgende nummer van het magazine DNG staat ‘burgerprotest’ centraal. En jouw tekst kan daar een plek in krijgen.

Win publicatie in magazine DNG

Wat roept burgerprotest bij je op? Maakt dit de verzetsstrijder in je wakker? Ben je zelf actief actievoerder? Of is dat burgerprotest alleen maar een druppel op een hete plaat?

Giet jouw gedachten in een creatie van maximaal 150 woorden, post ze hier en wie weet, prijkt jouw tekst binnenkort in de DNG.  Je kunt slechts één tekst insturen.

Deelnemen kan tot en met 15/02/2019!