Reizen met het Vermeylenfonds

Het Vermeylenfonds biedt een aantal 'contraire' reizen aan, met dat tikkeltje meer poëzie, verdieping, verbreding, ontdekking! Lees hieronder onze voorstellen!

VIAJE DE INMERSIÓN LINGÜÍSTICA ‘LAS MARAVILLAS EN MAYO’

Van 21 mei 2020 tot 25 mei 2020

Het Vermeylenfonds organiseert culturele uitstappen naar het zuiden. Het programma Vermeylenfonds Talenbad - Inmersión lingüística laat je Spanje op een andere manier ontdekken via zijn natuur, cultuur, geschiedenis en gastronomie. Tijdens de groepsreis ‘Maravillas de Madrid’ nemen we je mee ten noorden van Madrid, naar de Sierra Norte, een prachtige, van traditie doordrongen bergstreek. Tussen beboste bergflanken en valleien liggen, voor vele buitenlandse toeristen, enkele onbekende steden en dorpjes. Wij trekken naar vier van deze pareltjes en proeven zowel van de gezellige dorpssfeer, het rijke historisch verleden als van de eindeloos gevarieerde natuur.

Talenbad of inmersión lingüística betekent dat de voertaal van deze reis 100% Spaans is waarbij je veel spreek- en luistergelegenheid krijgt met onze gidsen en de locals. De reis eindigt in de levendige hoofdstad Madrid met twee speciaal voor ons ontworpen rondleidingen waarbij Sven Tuytens, VRT buitenlandcorrespondent en Jose Escudero, schrijver en fotograaf je meeneemt om Madrid op een andere manier te laten ontdekken.

Bienvenida! Bienvenido!

Meer info