Sherlock Holmes - VITALSKI MET JEAN PAUL VAN BENDEGEM & JOHAN BRAECKMAN

Vitalski en zijn geleerde companen: de flamboyante wiskundige - filosoof Jean Paul Van Bendegem & de filosoof die met zijn sabbatjaar alle pers haalde Johan Braeckman verdiepen zich in het universum van Sherlock Holmes en zijn schepper Arthur Conan Doyle voor een geanimeerde literaire lezing!

"Sherlock Holmes is hot. Er is het succes van de BBC-serie 'Sherlock' met Benedict Cumberbatch en een nieuwe vertaling van 'De avonturen van Sherlock Holmes'. Redenen genoeg om de beroemdste detective ter wereld eens grondig onder de loep te nemen.

Literaire lezing van VITALSKI met Jean Paul Van Bendegem & Johan Braeckman, ... gebaseerd op de reeksen gemaakt voor Klara.

Vitalski en zijn geleerde companen: de flamboyante wiskundige - filosoof Jean Paul Van Bendegem & de filosoof die met zijn sabbatjaar alle pers haalde Johan Braeckman verdiepen zich in het universum van Sherlock Holmes en zijn schepper Arthur Conan Doyle voor een geanimeerde voorstelling !

"Sherlock Holmes is hot. Er is het succes van de BBC-serie 'Sherlock' met Benedict Cumberbatch en een nieuwe vertaling van 'De avonturen van Sherlock Holmes'. Redenen genoeg om de beroemdste detective ter wereld eens grondig onder de loep te nemen.

Sherlock Holmes Koksijde Affiche Def November2021