Theatervoorstelling 'Een paar is twee' in Minardschouwbrug AFGELAST

Om de verdere verspreiding van het Covid-19, het nieuwe Corona-virus, tegen te gaan, worden alle activiteiten in de Minardschouwburg afgelast. Dat geldt dus ook voor de theatervoorstelling 'Een paar is twee'. Wij danken je voor je begrip.

Willem is met Greet, Greet doet het met Ronald, dus wil Willem Mia.

Het klinkt ingewikkeld en dat is het ook. Zoals bij elk spel zijn er ook bij overspel winnaars en verliezers, en is tactiek van het grootste belang.

In ‘Een Paar is Twee’ concentreren we ons op een stel dat plots uit 3 bestaat. Dat leidt tot gedoe, ruzie, toestanden. Want zo leven wij hier niet. De toeschouwer kan zelf conclusies trekken, elk op zijn/haar eigen manier. Sommigen kiezen partij, wat niet alleen de lachspieren beroert maar ook tot nadenken stemt.

‘Een Paar is Twee’, naar de roman van Toon van Mierlo, is een licht absurde komedie waarin goedaardig gestoorde mensen op zoek gaan naar de zin van verliefdheid, de houdbaarheid van relaties en de charme van moderne klassieke muziek. Een stuk waarin humor het op punten haalt van tragiek, en waarin het gevecht tussen lust en liefde onbeslist eindigt.


VOORSTELLING GENT

donderdag 19 maart 2020 om 20.00u in Minard, Romain Deconinckplein 2, 9000 Gent

Info: AVF Gent - johan.notte@telenet.be