VERMEYLENFONDS REIST NAAR KASSEL

DOCUMENTA in Kassel is sedert 1955 de belangrijkste Europese tentoonstelling van beeldende kunst. Ook Jan Hoet was er destijds curator. Dit jaar is het Indonesische kunstenaarscollectief RUANGGRUPA als curator aan de slag. Het Vermeylenfonds organiseert twee bezoekersweekends. Op vrijdagen 8 en 15 juli vertrekt een bus voor een driedaagse. Op zondag (avond laat) 10 en 17 juli komen we terug. Vertrek en aankomst vanuit Gent. Een trip meer dan waard.

Documenta 2022 Bis

We logeren buiten de stad, in de volkshogeschool te Germerode.
Degelijk logies en een goede mediterrane keuken (Bekijk hier het hotel)

 
Schrijf je nu meteen in. We hebben jouw engagement nodig om de reserveringen en aankoop van de tickets te regelen. Maar je bent eerst volledig geboekt nadat u hebt betaald door overschrijving op de rekening BE50 0011 2745 2218 van het Vermeylenfonds met vermelding: 'Kassel Reis 2022' 
 
De kostprijs, alle kosten inbegrepen, bedraagt 450 voor een éénpersoonskamer en 425 voor wie een tweepersoonskamer deelt.
 
In deze prijs is inbegrepen: busreis, volledig logies (verblijf, avondeten, ontbijt en mogelijkheid om een lunchpakket te maken op zaterdag en zondag, apero, ticket voor twee dagen, catalogus en lezing).
 
Op donderdag 30 juni geeft Stef Van Bellingen voor ons een lezing waarin hij ons wegwijs maakt. (Hierover later meer)