Afdeling Tongeren bezoekt Gent & Sidmar (Zelzate)

Jullie krijgen een rondleiding “Een rode wandeling” doorheen Gent met aandacht voor het socialisme in Gent van aanvang tot nu. De bus gaat dan verder richting Zelzate met diegene die kozen voor een bedrijfsbezoek aan het staalbedrijf Sidmar (nu ArcelorMittal).

Uitstap Gent & Sidmar (Zelzate)

op 2/10/2023

Programma:

Beste leden en vrienden van het Vermeylenfonds, op vraag van velen en na een te lange periode van Corona organiseren wij opnieuw een “eendaagse uitstap”

En dit op maandag, 2 oktober 2023.

Wij hebben geopteerd voor een duo pakket waar jullie kunnen uit kiezen.

Wij vertrekken gezamenlijk richting Gent, hier aangekomen stappen diegene die kiezen voor “Uitstap Gent” hier af.

-         Bezoek Gent:

Wij werken hier samen met de vrienden van Linx+ afdeling Gent.

Jullie krijgen een rondleiding “Een rode wandeling” doorheen Gent met aandacht voor het socialisme in Gent van aanvang tot nu.

De bus gaat dan verder richting Zelzate met diegene die kozen voor een bedrijfsbezoek aan het staalbedrijf Sidmar (nu ArcelorMittal)

-         Bezoek Sidmar (ArcelorMittal):

Jullie krijgen er een introductiefilm van Sidmar / ArcelorMittal en natuurlijk ook een bezoek aan het staalbedrijf zelf.

Na het bedrijfsbezoek aan Sidmar keert de bus terug naar Gent waar deze groep terug kan aansluiten en verder gezamenlijk kan genieten van een vrij moment in Gent.

Om praktische en organisatorische redenen vragen wij jullie om nu al in te schrijven met vermelding Gent of Sidmar. Wij hopen uiteraard op voldoende inschrijvingen zodat wij een bus voor 50 personen kunnen huren. De prijs zal €25 pp zijn.

Praktisch en meer gedetailleerde regelingen worden jullie op een latere datum doorgestuurd.

Indien er nu al vragen zouden zijn, kunnen jullie deze nu al stellen of doorgeven aan één van de bestuursleden.

Namens het bestuur

Wagemans Erwin.

Georganiseerd door:

Tongeren

Staal In Vlaanderen Sidmar