Antwerpse Slam Finale - Provinciale voorronde CBK Poetry Slam 2023

Op woensdag 20 september 2023 vanaf 20u00 zullen in Kavka Antwerpen slammers bepalen wie Antwerpen verdedigt op het CBK Poetry Slam 2023.

Antwerpse Slam Finale - Provinciale voorronde CBK Poetry Slam 2023

op 20/9/2023 20u00 - 00u...

Programma:

Antwerpse Slam Finale - Voorronde CBK Poetry Slam 2023

Woensdag 20 september 2023 Kavka - Antwerpen 20u00

Bekijk in de link hieronder het videoverslag van de Antwerpse finale van 2022.

javascript:void(0);/*1692966759564*/

Verslag van de finale van 2022 lees je hieronder.
Ja, een zinderende avond op de Antwerpse finale voorronde voor #cbkpoetryslam in #kavka Oudaan.

Alle drie de finalisten Herman De GreveJessica Bouhez en Tom Driesen gaven het beste van zichzelf, legden zich bloot en toonden trofeewaardige talenten. Tom had als kersvers NK-SlamKampioen al Tickets voor het EK en WK en zette gul een stap opzij ... Gentlemen never run, they walk.

Waardoor in de finale battle Herman en Jessica het tegen elkaar opnamen.
Hoewel Herman de battle op theatraliteit, ervaring en freestyle naar zijn hand en keel zette... gebeurt er iets wanneer Jessica het podium gebruikt om zich te uiten ... Ze is is een jonge stem in de slamwereld, heel poëtisch, heel kwetsbaar maar oprecht en krachtig. Dat maakt haar ontwapenend waardoor de jury en het publiek al snel alle verdediging laten zakken.

Proficiat Jessica, je won het Antwerps Slam Kampioenschap en zal je provincie fier maken. Dank aan Proza-k, de deelnemers, de drie juryleden en het publiek om deze avond op poten te zetten en te laten bruisen. De impressie is desalniettemin correct en indicatief voor de fantastische sfeer binnen de slamscene.

Georganiseerd door:

Antwerpen

Schrijf online in

Jessica Bouhez