TIJDELIJK AFGELAST! NIEUWE LEDENVOORDELEN in Bijloke, Flagey, ... !!

Door het uitbreken van het Corona-virus zijn deze evenementen voorlopig afgelast. Wij houden jullie op de hoogte van mogelijke wijzigingen in de toekomst. De nieuwe ledenvoordelen zijn er. Lees hieronder welke optredens/concerten je kan bijwonen en welke acties er geldig zijn. (foto Keiko Shichijo ©Donald Van Hasselt)

200221 Liesbet Devos C Marc Schoeters Verkleind

Liesbet Devos ©Marc Schoeters

DE BIJLOKE MUZIEKCENTRUM GENT

*20% reductie voor leden  op het basistarief op bijna alle voorstellingen.  Dit reductietarief geldt niet bij familieconcerten, Big Bang festival, co-producties, Young Masters op zondag, jazzconcerten in kraakhuis of zoals vermeld op de website.

Muziekcentrum De Bijloke Gent VZW

Godshuizenlaan 2, 9000 Gent
E | tickets@debijloke.be
T | +32 (0)9 323 61 00

FLAGEY CONCERTEN BRUSSEL

25% korting op de aankoop van een ticket voor onderstaande evenement op vertoon van uw lidkaart en unieke code, aan te vragen via caroline@vermeylenfonds.be

info:

Flagey Brussel
Ingang voor de concerten en/of de cinema :

Heilig-Kruisplein
1050 Elsene

Bezoekers met een handicap kunnen binnen komen in Flagey langs de ingang aan het Heilig Kruisplein of de ticketshop. Vraag bij je aankomst assistentie aan ons onthaalpersoneel, zij zullen je tot in de zaal begeleiden. Er is een lift in het gebouw.

T : +32 02 641 10 10
E : info@flagey.be

Grote Post

Cultuurcentrum DE GROTE POST Oostende

Hendrik Serruyslaan 18A - Oostende

In het hart van Oostende bevindt zich CC De Grote Post, het indrukwekkende postgebouw dat medio twintigste eeuw door architect Gaston Eysselinck ontworpen werd. Sinds 2012 doet het imposante gebouw dienst als bruisend cultuurcentrum en biedt het onderdak aan tal van boeiende voorstellingen, exposities, debatten e.d. In april heeft het cultuurcentrum onder meer de tentoonstelling Birth Day van Lieve Blancquaert en de voorstelling 'Jazzoleá', een indrukwekkende synergie van jazz en flamenco, op het programma.

Leden van het Vermeylenf(  )nds krijgen op vertoning van hun lidkaart korting bij verschillende voorstellingen in CC De Grote Post, het hele jaar door. Het reductietarief staat telkens vermeld bij de voorstelling, meestal bedraagt de korting twee euro per ticket.

Museum Of Modern Art Antwerp

M HKA

Leuvensestraat 32 - Antwerpen

50% korting op uw toegangsticket bij M HKA, Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, op vertoning van uw lidkaart. Meer info over de lopende tentoonstellingen vind je op www.muhka.be

Banner Boekwinkels 1500 600 1

ONAFHANKELIJKE BOEKHANDELS

10% korting bij verscheidene onafhankelijke boekhandels op vertoning van je lidkaart. Momenteel kan je voor deze actie terecht bij boekhandel Corman (Witte Nonnenstraat 38, Oostende) en Limerick (Koningin Elisabethlaan 142, Gent).

Uitgeverij EPO

Exclusief voor AVF-leden!

Geniet van 20% korting op deze boeken

Surf naar www.epo.be/nl/12-boekenportaal, bestel het boek en gebruik de kortingscode DNG201904 in je winkelmandje.