Nieuwe afdelingen: Spanje Anders Bekeken en kunstafdeling Kruy3

Corona heeft niet alles stilgelegd. Tijdens de lockdown is een kiem gelegd voor twee nieuwe afdelingen, die onlangs officieel werden opgericht:

Andalucia

* Spanje Anders Bekeken, een afdeling over Spanje en opgericht door Belgen die in Spanje wonen, of in beide landen, onder wie Soraya Libert (Bosbad- en mindfulness coach en gids in Madrid en omstreken, en Galicië), Sarah De Vlam (auteur van 'Passage Pyreneeën' en gids in Catalonië) en Sven Tuytens (journalist, auteur van 'Las mamas Belgas' en gids in Madrid en omstreken, en Andalusië).
We verwachten mooie projecten onder een warme zon: uitstappen, studiereizen, taalreizen, gegidste wandelingen, bijhorende lezingen, natuur, ... Dat belooft! Wij kijken alvast uit naar een 'visita en España' in post-coronatijden!


Kruy3Gesnedenv2

* Kunstafdeling Kruy3 in Sint-Laureins, een afdeling die zich toespitst op kunst en boeiende, artistieke projecten. Nog even geduld! We kunnen nog niet veel verklappen, maar ook hier broeit en groeit het!

Met de woorden van de oprichters zelf: "Kruy3 is eerder een project en niet enkel een atelier waar je komt werken. Sinds kort zijn we onder de vleugels van het Vermeylenfonds, als vereniging aangesloten bij het Cultureel Adviesorgaan van Sint-Laureins. Kruy3 staat open voor mensen die creatief willen bezig zijn. Iedereen kan komen werken op het moment dat het hem/haar het beste uitkomt. Naast de werkplek die elk lid er heeft zijn er regelmatig workshops of model sessies waar ook niet-leden welkom zijn. Zij betalen dan wel een bijdrage in de kosten maar kunnen tijdens de periode dat er modelsessies worden gegeven evengoed gebruik maken van de accommodatie." Verwacht je ook aan tentoonstellingen en andere artistieke projecten ... !

Lees de volledige tekst over de nieuwe afdeling in de volgende dng!