Speciale aanbieding! 25% korting op Kruimeldief voor onze leden

Woordkunstenaar Hind en illustratrice Fatima-Zahra Eljadid publiceerden samen het boek 'Kruimeldief', een adembenemende en bijtijds pijnlijke elegie over het aftakelingsproces van hun moeder, over armoede en het moeilijke leven dat zij als kinderen geleid hebben. Vermeylenfonds was partner bij het productieproces en mag het boek nu met 25% korting aan zijn leden aanbieden. De code vind je in dng of kan je aanvragen... (foto David Degelin - EPO)

Een poëtische maar ook rauwe elegie over moederkeszalf, afscheid nemen, terugblikken en herinneren. Maar ook over witte gangen, liefdeloze lakens en … zusterliefde. Misschien wel het debuut van het jaar. 

Een ziekte verteert het lichaam van de moeder van Hind en Fatima-Zahra Eljadid. Het is een traag en pijnlijk aftakelingsproces en het komt bovenop de vechtscheiding van haar agressieve ex-man, en bovenop de angst en de armoede. Kruimeldief is een poëtische maar ook rauwe elegie over moederkeszalf, afscheid nemen, terugblikken en herinneren. Maar ook over witte gangen, liefdeloze lakens en … zusterliefde. Misschien wel het debuut van het jaar.

Referentie:

 9789462672734

Extra korting voor onze leden: mail philippe@vermeylenfonds.be voor je code!

Kruimeldief Rgb