Extra cultuurkortingen

Bijloke

MUZIEKCENTRUM DE BIJLOKE

Als oudste concertzaal ter wereld presenteert Muziekcentrum De Bijloke klassiek, jazz, hedendaagse muziek en festivals in Gent. Vermeylenfonds-leden krijgen op vertoning van hun lidkaart korting op alle concerten in de reeksen Piano en Zalige Zondag. Reserveren kan enkel telefonisch (di-vr 13-17u: 09 323 61 00).

*20% reductie voor onze leden op een selectie van concerten.  

Link naar de betreffende concerten: https://www.bijloke.be/programma?start=&end=&genres%5B%5D=47&genres%5B%5D=57#anchorFilters

Inschrijven via info@vermeylenfonds.be.


Muziekcentrum De Bijloke Gent VZW
Godshuizenlaan 2, 9000 Gent

E | tickets@debijloke.be

T | +32 (0)9 323 61 00

**********

Flagey Buitenaanzicht Copyright Johan Jacobs


FLAGEY


*25% reductie voor Vermeylenfondsleden op een selectie van concerten.  

info: Flagey Brussel Ingang voor de concerten en/of de cinema :

Heilig-Kruisplein 1050 Elsene

Bezoekers met een handicap kunnen binnen komen in Flagey langs de ingang aan het Heilig Kruisplein of de ticketshop. Vraag bij je aankomst assistentie aan ons onthaalpersoneel, zij zullen je tot in de zaal begeleiden. Er is een lift in het gebouw.

Bekijk hieronder alle aankomende concerten waar je als lid van Vermeylenfonds recht op 25% korting hebt. En er zitten kleppers tussen!

Bestel je tickets via info@vermeylenfonds.be

T : +32 02 641 10 10

**********

Uitgeverij EPO

Exclusief voor AVF-leden!

Geniet van 20% korting op deze boeken

Surf naar www.epo.be/nl/12-boekenportaal, bestel het boek en gebruik de kortingscode in je winkelmandje.

**********

M HKA

Leuvensestraat 32 - Antwerpen

50% korting op uw toegangsticket bij M HKA, Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, op vertoning van uw lidkaart. Meer info over de lopende tentoonstellingen vind je op www.muhka.be

**********


De Grote Post Oostende

Hendrik Serruyslaan 18A - Oostende

In het hart van Oostende bevindt zich CC De Grote Post, het indrukwekkende postgebouw dat medio twintigste eeuw door architect Gaston Eysselinck ontworpen werd. Sinds 2012 doet het imposante gebouw dienst als bruisend cultuurcentrum en biedt het onderdak aan tal van boeiende voorstellingen, exposities, debatten e.d. In april heeft het cultuurcentrum onder meer de tentoonstelling Birth Day van Lieve Blancquaert en de voorstelling 'Jazzoleá', een indrukwekkende synergie van jazz en flamenco, op het programma.

Leden van het Vermeylenf(  )nds krijgen op vertoning van hun lidkaart korting bij verschillende voorstellingen in CC De Grote Post, het hele jaar door. Het reductietarief staat telkens vermeld bij de voorstelling.

**********

Onafhankelijke Boekhandels

10% korting bij verscheidene onafhankelijke boekhandels op vertoning van je lidkaart. Momenteel kan je voor deze actie terecht bij boekhandel Corman (Witte Nonnenstraat 38, Oostende) en Limerick (Koningin Elisabethlaan 142, Gent).

**********

Coöperatieve bank NewB

De coöperatieve bank NewB heeft een betaalkaart gelanceerd die haar klanten kunnen gebruiken in binnen- en buitenland, in winkels en op internet. De GOODPAY prepaid Mastercard heeft niet alleen voordeel voor u, zij kan tevens een meerwaarde betekenen voor het Vermeylenfonds, die coöperant is van NewB.

Als u namelijk bij de aanvraag van een NewB-betaalkaart het Vermeylenfonds als 'goede doel' (Good gift) aanvinkt, zal er bij elke betaling die u nadien met de kaart uitvoert, 5 eurocent naar het fonds vloeien.

**********

Nieuwsbrief

Extra acties met diverse musea en cultuurhuizen worden in onze digitale nieuwsbrief medegedeeld. Hou dus je e-mail in de gaten voor meer ledenvoordelen! Je kunt je abonneren op deze nieuwsbrief via onze website www.vermeylenfonds.be.

**********